lvnte 2013.11.19. 12:03

Megújulna a Fortepan, és nem is kell sok pénz hozzá

fortepan 44865

Az elmúlt hetekben több száz új képpel bővült a Fortepan, aminek nem lehet eléggé örülni. Hatalmasra nőtt az oldal az elmúlt időben, lassan már alig lehet megtalálni rajta, amit keresünk. De a jó hír az, hogy ezt az archívum kezelői is így látják, és ígéretük szerint még idén elkészülhet néhány fontos, de nem látványos fejlesztés az oldalon:

Jobb lesz a kulcsszavazás és nyitott lesz a képek címkézése. Ez azt jelenti, hogy bárki hozzáadhat majd releváns infókat a fotókhoz, amik így könnyebben kereshetőkké válnak. Könnyebb lesz megtalálni, ami érdekel. Ha autós képeket keresünk, akkor azokat, ha csak kalapos embereket akarunk a 40-es évekből, akkor azokat.

Összeállíthatunk majd saját gyűjteményeket is, amiket aztán könnyen megoszthatunk bárkivel. Ezek mind-mind nagyon jó dolgok, de

400.000 forintra van szükségük a fejlesztésekhez, amihez eddig 26 ezer jött össze.

A kis piros Donate gombbal lehet őket támogatni Paypalen. Ha így nem tudod, vedd fel velük a kapcsolatot emailben: fortepan@fortepan.hu.

Aki örült már legalább egyszer Fortepan-galériának az Indexen, most megdobhatja őket két kóla árával, és már túl is teljesítettük a tervet. Hajrá!

Emlékeztetőül:

Sosem látott képek ötvenhatról

Így építettük a szocializmust

Budapest akkor és most

Amikor még azt hittük, a történelmet megnyertük

Egy humanista főtiszt képei a Don Kanyarból

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lvnte.blog.hu/api/trackback/id/tr555643794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása