lvnte 2010.03.25. 22:18

Photoshop CS5 Content-Aware Fill - Kényelemsziget

Végignézve az alábbi videót, több alkalommal kellett keresgélnem az állam. A heteken belül megjelenő Photoshop CS5 content aware fill toolja, nos, ODABASZ. Kényelmes idők jönnek a CS5-öt használó képszerkesztőkre, fotósokra.



Végeredményben ez egy intelligens (egygombos) clonestamp+healing brush tool, a kijelölt mező környezetének megfelelően tölti ki a kijelölést, meglepően pontosan.

 Ahogy a videóban a végén látszik, leginkáb a panorámaképeknél fog jól jönni a torzítás miatt üresen maradt területek kitöltésére, illetve amit a leghasznosabbnak látok, az a lens-flare egy gombos elűntetése (gondolom ugyanilyen hatékony lesz vaku becsillanások, és hasonló kellemetlenségek javítására is). A többi feladat eddig sem volt bonyolult a két tool közös használatával.

Címkék:photoshop képszerkesztés tutorial fotózás fotóblog photography cs5

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lvnte.blog.hu/api/trackback/id/tr355076434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása