lvnte 2011.01.05. 17:00

Egy nem teljesen legális fél óra New Yorkban

Steven Duncan várostörténész és Andrew Wonder operatőr bevállalós videója New York járókelők elől elzárt területeiről. Belógnak lezárt metrószakaszokra, fejlámpa fényénél kommandóznak állomásról-állomásra, közben néha csak annyit látni hogy oldalra csapják a kamerát (5dmkII), futni kezdenek és elzúg a fejük felett egy metrókocsi.

Így kell  a semmiből tíz pontos akció-kalandfilmet forgatni, tessék:


UNDERCITY from Andrew Wonder on Vimeo.

Van valami lebilincselően izgalmas abban, hogy a városok alatt kilométer hosszú kihasználatlan tér tátong, roskadozó betontömbök és fagerendák tartják magukon a felhőkarcolókat. Ezt a ritkán látott világot és az odalenn élőket mutatja be az Undercity project.

Nem kaptak (nem is kértek) engedélyt a forgatáshoz, és nem győzik ismételni mennyire veszélyes amit csinálnak. A négyes metróban ne nagyon próbálkozzon vele senki.

Címkék:metro fotóblog eyecandy photography photoblog subway "new york" videography video journalism

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lvnte.blog.hu/api/trackback/id/tr515076512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása